Home Huizen renovatie GOEDE last-minute cadeaus?? Hier zijn geweldige, praktische ideeën voor iedereen op uw lijst

GOEDE last-minute cadeaus?? Hier zijn geweldige, praktische ideeën voor iedereen op uw lijst

0
GOEDE last-minute cadeaus??  Hier zijn geweldige, praktische ideeën voor iedereen op uw lijst


Hij is er: de laatste cadeaugids. Heb jij tot het laatste second gewacht om het perfecte cadeau te vinden? Voel je je nog steeds op drift, ondanks dat je de afgelopen weken duizenden cadeau-ideeën hebt bekeken? Het is oké, ik heb je. Laat mij u kennis laten maken met een beproefde traditie in mijn familiehuishouden: het praktische cadeau. Ik weet dat opvallende cadeaus meestal alle hype krijgen: een droomvakantie! Een nieuwe auto! Wat voor andere dingen dan ook die tv-commercials deze feestdagen continuous pushen! – maar eerlijk gezegd, ik Liefde een goed dagelijks essentieel geschenk. Ik ontvang bijvoorbeeld een attent en noodzakelijk merchandise dat ik niet hoef te ontvangen mijn eigen geld aan uitgeven? EEN DROOM.

Hieronder vind je 16 verschillende persona’s (gebaseerd op mijn echte vriendengroep, voor de goede orde) samen met een paar bijbehorende cadeau-ideeën. Deze cadeaus worden snel verzonden Eigenlijk nuttig (geverifieerd door mij, een gemiddelde Amerikaanse vrouw), en ze zijn het soort dingen waardoor de ontvanger een klein, stil ‘Bedankt‘Elke keer dat ze het eruit trekken. Laten we beginnen met een van mijn favoriete aanbevelingen voorrrrrrr…

De chronisch uitgedroogde

Thermofles | Stanley Quencher

MIJN MENSEN. Iedereen heeft water nodig, weet je? Ik ben gedeeltelijk voor de Thermofles omdat hij duurzaam is (lees: je kunt hem vaak laten vallen) en betaalbaar is, maar de Dover is ook een gegarandeerde winnaar. (Als je ooit je geliefde de uitdrukking ‘sizzling lady stroll’ hebt horen laten vallen, ga dan voor de Quencher – Orchid, Lavendar en Citron zijn veilige kleurweddenschappen.)

Het meisje van het meisje

Golvende Speak verwarmde borstel | Babyvoetschil | Verwarmde perioderiem

Ze is snel met een praise en de eerste die een slokje van haar drankje aanbiedt: ze is een MEISJE. Onderhoud haar lokken met deze betaalbare, uber-virale hete borstel! (Mijn haar heeft nog nooit zoveel complimenten gekregen – volledige recensie hier.) Sla hiervoor de gezichtsmaskertas over iconische voetpeeling! (Als ze van puistjes houdt, zal ze het geweldig vinden hoe vies dit is. Op de goede manier natuurlijk.) En eerlijk gezegd… iedereen met een menstruatie zou er gewoon één moeten hebben krampverlichtende riemen bij de hand, voor het geval dat. (Brenda heeft er in 2022 een voor mij gekocht en ik ben een grote fan.)

De workaholic

Verbeterd toetsenbord | Multifunctioneel opladen | USB naar iPhone 15-kabels

Als ze met cijfers werken, a toetsenbord met een speciaal numeriek toetsenblok is een onverwachte improve die het dagelijks leven zoveel gemakkelijker zal maken. Dit Courant-oplaadpad zullen hun iPhone en AirPod draadloos opladen (en het bevat ook een poort om hun horloge op aan te sluiten!). En als u deze feestdagen een improve naar de iPhone 15 uitvoert (of van plan bent iemand anders in de familie te upgraden), neem dan uit ervaring aan: de wereld heeft niet met u geüpgraded! Pak een extraatje USB-C naar USB-A oplader Zo kunt u uw nieuwe telefoon nog steeds opladen met de klassieke USB-stekker in de auto, in het vliegtuig, through uw oudere desktopcomputer, met uw oude USB-stenen, enz. Het zitten hem in de kleine dingen!

De CleanTok-obsessief

Elektrische spinborstel | Kleine groene machine | 3-in-1 stofzuiger/dweilcombinatie

Als ze hun vrije tijd besteden aan het scrollen #cleantok, kun je er zeker van zijn dat ze hierdoor in paniek raken zeer bekende spinborstel. (Ik moet toegeven: er is iets erg louterend over het kijken naar mensen die hun douches schrobben en voegen met een van deze.) De Groene Machine is een must-have voor alle huisdiereigenaren en dit is nieuw Tineco stofzuiger/dweil zal ze teruggeven uur vrije tijd (het is een bijzonder briljant cadeau voor ouders – Lees hier de recensie van Arlyn En zie Em’s stofzuiger hier in actie!).

De (grotendeels) verantwoordelijke autobezitter

Draagbare jumpstarter | Draagbare bandenluchtcompressor | Lokale carwash of element

Kijk – ik snap het! Autocadeaus zijn niet horny, niet onmiddellijk te begrijpen of superspannend om uit te pakken! Maar laat me duidelijk zijn: als ze alleen zijn en zich in een vreemde situatie bevinden parkeerplaats met een dode auto of als ze kilometers ver van een benzinestation zijn gestrand met een band die vrijwel leeg is, zullen ze EINDELOOS DANKBAAR zijn. (Geen grap: dat luchtcompressor heeft dit jaar mijn leven gered! En je kunt het ook gebruiken voor fietsen en basketballen!) Geef ze bovendien een schone auto cadeau van een native carwash of detaillering professional – Er is niets zo ontspannend als in een vers gestofzuigde auto stappen, vindt u niet?

De decorliefhebber

Etsy-cadeaubon | Goedkope oude huizen boek

Professional-tip: met een Etsy-cadeaubon. Ze kunnen iets handgemaakts, iets op maat, iets classic kiezen – het is een hele leuke manier om te zeggen: “Ik weet dat je een brede, kritische smaak hebt en ik wil dat je iets kunt kiezen dat je nergens anders kunt vinden.” Een koffietafelboek is ook een geweldig idee (decoratie kun je zelf maken). lezen? Briljant.) en ik denk het Low-cost Previous Homes-boek is een geweldige keuze voor dit jaar – het is internet uitgekomen en bevat prachtig gerestaureerde, architectonisch numerous huizen. Tremendous inspirerende dingen!

De Frequentflyer

Trtl-kussen | Vliegtuig voetsteun | Wifi tijdens de vlucht

De Trtl-kussen is licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen en biedt geweldige nekondersteuning; de voetsteun van het vliegtuig is ONGELOOFLIJK in het verlichten van pijnlijke benen tijdens langeafstandsvluchten (het wordt het meest aanbevolen voor mensen van 1,80 meter en kleiner, maar ik ben 1,80 meter lang en heb kortere benen en het werkt voor mij – maar misschien wil je het overslaan dit voor echt lange mensen). Maar de echte staatsgreep hier? WIFI-PASSEN TIJDENS DE VLUCHT. Zij zijn Dus duur als je in de lucht bent ($10 voor 30 minuten?!) en de meeste mensen reizen niet genoeg in eigen land om de enorme abonnementsprijs te rechtvaardigen – een handvol passen pakken voor de luchtvaartmaatschappij van hun keuze is zo’n onderschat en attent gebaar! U kunt deze kopen voor United-, Alaska- en Air Canada-vluchten through Wifi aan boord; andere passen kunnen rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij worden gekocht (google gewoon de naam van de luchtvaartmaatschappij + “wifi-pas” voor meer informatie).

De luchthavenvader

Kubussen inpakken | Toilettascapsulesysteem | TSA Pre, CLEAR of International Entry

Luister naar het House Depot-themalied: je Airport Dad-vriend is hier! (Je kent het kind – 4 uur te vroeg naar het vliegveld, bovennatuurlijk georganiseerd, met een soort magische tas in Mary Poppins-stijl die schijnbaar de inhoud van een hele plaatselijke apotheek bevat, enz.) Hoe dan ook – verwen die vriend met wat zoete verpakkingsblokjes of sommige bevredigende opbergruimte voor toiletartikelen (Dennis gaf me deze anderhalf jaar geleden – ze verdienen alle hype en nog wat! Zo veel beter dan flessen die veel te veel ruimte in beslag nemen). U kunt ze ook gemoedsrust geven door hun vergoeding te dekken TSA-voorcontrole, Duidelijkof Mondiale toegang. (Toegevoegde bonus: veel creditcards vergoeden deze kosten, dus het is als een free of charge geschenk!)

De gamer

Twitch-cadeaubon | FC-punten

Als je geliefde geobsedeerd is door Twitch, een cadeaubon stelt hen in staat zich te abonneren op hun favoriete streamers en ontgrendelt een aantal voordelen voor de hele website. Meer dan dat zou ik echter wat valuta willen voorstellen voor hun favoriete videogame – Dennis speelt de laatste tijd EA FC (vertaling: de voetbalgame – en met meer dan 11 miljoen spelers sinds de lancering eerder dit jaar is de kans groot dat dit idee zou ook voor iemand in jouw leven kunnen werken!) dus ik heb er een paar op het oog FC-punten, wat hem (hopelijk) zal helpen zijn in-game doelen te bereiken (onbedoelde woordspeling). Ik denk dat dit idee finest leuk is 🙂, vooral voor mensen die normaal geen geld zouden uitgeven aan in-game aankopen!

De stadsbewoner

Traplopend rollend karretje | Rotan marktwagen

Er is niets dat ik over deze karren kan zeggen dat niet al excellent is geweest verwoord door deze tweet (Ik zal wachten). Ik zal de lof zingen van het ultrafunctionele trapklimwagen tot mijn laatste adem (Geweldig voor boodschappen! Wasserij! Vlooienmarkt loopt! Mijn blikjes naar de recycling brengen!) maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet ingehouden (of, uh, high-key) geobsedeerd was door dit chique rieten uitvoering. Ik verlang ernaar om naar de lokale boerenmarkt te gaan voor wat biologische producten, verse bloemen en knapperig brood, weet je?

De Meesterkok

Verstelbare deegroller | Doordacht ontworpen schort | Ove-handschoen

Als ze de weg in de keuken kennen, waarom geef je ze dan niet een kleine improve? Dit deegroller heeft siliconen afstandhouders zodat u de dikte van elk deeg of korstje kunt bepalen; dit tijdloos schort beschikt over ingebouwde pannenlappen, additional lange riemen en diepe zakken; de Ove-handschoen is een recente aanbeveling van EHD MVD (uiteraard meest waardevolle vader) Les Bunge’s vaderdagcadeaugids (en hij weet waar hij het over heeft!).

De Magnetron Maestro

Luchtfriteusevoeringen | Siliconen deksels

Deze sectie is veel meer mijn snelheid, TBH. ik hou van deze siliconen inzetstukken voor de airfryer – ze maken van opruimen een fluitje van een cent! En deze siliconen deksels zijn ook GEWELDIG. Doe ze in een kom om gemorst materiaal in de magnetron op afstand te houden; sluit eventuele gerechten in de koelkast af; houd het eten op tafel heat – de mogelijkheden zijn eindeloos. (Als ze niet op voorraad zijn – en dat zou kunnen, omdat ze zo goed zijn! – is hier een betaalbare, hoog gewaardeerde dupe.)

De huismus

Ember verwarmde mok | Doordash-cadeaubon | Slippers

Een lekker drankje, een maaltijd op de financial institution bij je favoriete restaurant en warme, knusse voeten? SCHRIJF ME IN. De Sintel is een klassieker (lees Em’s recensie hier!), En deze Ugg-pantoffels zijn van hoge kwaliteit en obsceen comfortabel. (Als je een Gen Z-ouder bent, heeft je form misschien om de nu uitverkochte Tasmans gevraagd – dit is het beste wat er is!) En ik bedoel… de Doordash spreekt voor zich, nietwaar? (PS. Dit is ook mijn favoriete cadeau voor nieuwe ouders.)

De sociale vlinder

Uber-cadeaubon | Lyft-cadeaubon

Weet jij wat je meest extraverte vriend is? Eigenlijk behoeften? EEN PAUZE van elke maand een hoop geld uitgeven aan ritten! Assist ze veilig van en naar hun vele sociale verplichtingen te komen met een Uber of Lyft-cadeaubon (of allebei, eerlijk gezegd – ze kunnen kiezen welke dienst op dat second het meest betaalbaar is, dus elk geschenk zal hen letterlijk een stukje verder helpen!).

De mediamagnaat

YouTube-premium | Criteriumverzameling | Basisstreaming

Ik moet de aanbevelen YouTube-premium cadeau – dat heb ik vorig jaar voor Dennis gekregen en hij heeft er opnieuw om gevraagd! Het proces is een beetje omslachtig (je moet een Google Play-cadeaubon voor ze kopen ter waarde van een abonnement – ​​$ 140 – en het zal wat moeite kosten voordat ze deze kunnen inwisselen voor hun YouTube-abonnement, maar het is de moeite waard als ze kijken internet zoveel video’s als mijn vriend :)). De Criterion Assortment is eigenlijk een idee dat ik ook heb gestolen van de huidige streamingdiensten van Den – hij is een groot filmliefhebber en ik heb het gevoel dat ik nooit zie dat mensen de nadruk leggen op de De dienst van Criterion Assortment! En natuurlijk kun je in een mum van tijd een jaar lang hun favoriete streamingdienst gebruiken (of misschien zelfs een abonnement cadeau geven dat ze nog niet hebben – ik zou een Paramount+-abonnement nemen, omdat ik denk dat dit het enige is dat ik mis !).

De eeuwig vergeetachtige

Luchttags | Airtag-sleutelhanger

IK WAS BIJNA VERGETEN. (Ironisch.) De afgelopen jaren hebben Airtags bewezen ongelooflijk nuttig te zijn: je raakt nooit meer je bagage, je sleutels of je portemonnee kwijt! (Professional-tip: doe er een sleutelhanger bij, zoals deze, zodat ze niet per ongeluk hun Airtag kwijtraken. Neem dat van mij aan, een vrouw die in 2023 VIER rijbewijzen kwijtraakte. Wij mensen met geheugenproblemen hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen. )

OPLUCHTING. Oké. Wat zeg je? Nog meer geweldige aanbevelingen? We zijn allemaal oren. xx

Openingsfotocredits: foto door Kaitlin Groen | Van: De OFFICIËLE eerste boerderijkerst! (+ Een geweldige linthack en mijn droomkleurenpalet)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here