Home Huizen bouwen Hoe u een quiltpatroon leest

Hoe u een quiltpatroon leest

0
Hoe u een quiltpatroon leest


Het leren lezen van een quiltpatroon is essentieel voor het quiltproces. Beheers deze stappen en u begrijpt alle particulars van een quiltpatroon als een skilled.

De eerste keer dat ik een gedrukt quiltpatroon opende, las ik een paar pagina’s en was klaar. Het sloeg nergens op en ik voelde me een quilten mislukt. Afkortingen zoals WOF en zinnen die zeiden: “subcut (12) HST’s” overweldigde mij volledig.

Het kostte wat tijd, maar ik begreep wat al deze particulars betekenden en hoe ze hand in hand gingen met een bepaald quiltpatroon.

In deze tutorial leg ik alle stappen uit, zodat je elk quiltpatroon als een skilled kunt lezen. Deze tutorial is essentieel als je nieuw bent met quilten, en ik weet zeker dat degenen onder jullie die wat verder zijn op je quiltreis ook iets nuttigs zullen vinden.

bedrukt quiltpatroon metLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here