Home Meubilair Het speciale beddenprogramma van Common Furnishings biedt een tiental stijlen, een ruime keuze aan stoffen en snelle levertijden

Het speciale beddenprogramma van Common Furnishings biedt een tiental stijlen, een ruime keuze aan stoffen en snelle levertijden

0
Het speciale beddenprogramma van Common Furnishings biedt een tiental stijlen, een ruime keuze aan stoffen en snelle levertijdenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/12/2023


Common blijft producten toevoegen aan hun speciale bestellingsassortiment, dit keer met bedden. Universele meubelen speciaal besteld bedprogramma,vervaardigd in de Conover-fabriek, biedt 12 bedstijlen met een selectie van meer dan 400 stoffen en 50 leersoorten op voorraad, om een ​​kenmerkende look voor elke slaapkamer te creëren. Deze bedden zijn toegankelijk voor interieurontwerpers en retailers en hebben een levertijd van zes tot acht weken. Bedstijlen en speciale stoffen zijn nu verkrijgbaar.

“Dankzij onze superieure levertijden kunt u nu een mattress bestellen en het vóór Valentijnsdag laten verzenden”, zegt Neil MacKenzie, senior vice-president advertising bij Common Furnishings.

Elke bedstijl wordt aangeboden in verschillende maten, variërend van twin tot California King. Andere aanpassingen zijn onder meer zeven afwerkingsopties voor de poten en drie opties voor spijkerkoppen: antiek messing, nikkel en tin. De ruime keuze aan stoffen omvat fluweel, linnen, katoen en prestatiestoffen, allemaal in een regenboog van kleurstellingen en patronen.

“Onze web site maakt een volledige visualisatie van deze producten mogelijk, in welke configuratie dan ook die je maar kunt bedenken. Deze artikelen kunnen ook by way of onze B2B Storefront worden geprijsd en besteld. Combineer dat met onze doorlooptijden en we geloven dat we de klantervaring voor consumenten, interieurontwerpers en retailers kunnen ondersteunen”, aldus MacKenzie.

Belangrijkste selecties:

  • Panache-bed– Verwelkom koele kalmte in uw slaapkamer met het Panache-bed, met een gestoffeerd body met knopen en een verbluffend sierlijke spijkerkopafwerking.

  • Sagamore Hill-bed-Het Sagamore Hill Mattress heeft een gebogen en gebogen hoofdeinde, wat zorgt voor een opvallend silhouet tegen een slaapkamermuur.

  • Brando-bed– Het glamoureuze Brando-bed heeft het formaat van zijn naamgenoot en wordt gekenmerkt door een outsized, met knopen getuft hoofdeinde, bekleed met de stof van uw keuze. Bijbehorende “vleugels” zijn ook verkrijgbaar.

  • Halston-bed– Het elegante Halston-bed heeft een gevleugeld getuft body met knopen en is afgewerkt met een delicate spijkerkopversiering.

  • Blythe-bed-Het Blythe gestoffeerde mattress heeft een delicate combinatie van rechte en gebogen randen en wordt gedefinieerd door een volledig gedrapeerd stoffen body en subtiel stijlvolle, faucets toelopende poten.

  • Sainte-Ann-bed – Sainte-Ann is een droom die boven de slaapkamervloer lijkt te zweven. Volledig gestoffeerd met een eenvoudig, trendy silhouet en smalle vleugels. Het is een essentieel onderdeel voor een meer ontspannen slaapkameresthetiek.


Over Universeel

Retailers en interieurontwerpers over de hele wereld vertrouwen op de bekroonde, slimme en stijlvolle ontwerpen van Common Furnishings om moderne, goed ingerichte woonruimtes voor het hele huis te creëren. De casegood-, stoffering-, accent- en buitenontwerpen van het bedrijf worden ontwikkeld onder de merknamen Common Furnishings, Miranda Kerr House en Coastal Dwelling.

Common Furnishings, opgericht in 1968 en gevestigd in Excessive Level, NC, heeft 13 Pinnacle-prijzen voor uitmuntend design ontvangen van de Worldwide Society of Furnishings Designers. Het is een merk van Samson Holdings, een van ‘s werelds grootste verticaal geïntegreerde meubelfabrikanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.universalfurniture.comof vind ons op Fb,InstagramEn Pinterest@UniverseelFurn.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here