Home Meubilair 8 milieu- en klimaatgerelateerde non-profitorganisaties om aan te doneren – Vermont Woods Studios

8 milieu- en klimaatgerelateerde non-profitorganisaties om aan te doneren – Vermont Woods Studios

0
8 milieu- en klimaatgerelateerde non-profitorganisaties om aan te doneren – Vermont Woods Studios


Bij Vermont Woods Studios zijn we van mening dat zowel bedrijven als individuen de verantwoordelijkheid hebben om niet alleen voor hun milieu te zorgen, maar ook proactieve stappen te ondernemen om een ​​positieve affect op de aarde te hebben. Daarom hebben we zo’n sterk gemaakt inzet voor duurzaamheid. We kopen al onze materialen op verantwoorde wijze in, alles wat we verkopen is gemaakt in de VS en gebouwd om lang mee te gaan, we planten bomen en we beheren een bos van 109 hectare op ons hoofdkantoor in Zuid-Vermont. Bovendien zijn wij nu ook lid van 1% voor de planeet.
Als onderdeel van onze inzet voor One P.c for the Planet, besteden we 1% van onze inkomsten aan het ondersteunen van milieudoelen. Het grootste deel van die 1% bestaat uit directe gelddonaties aan goedgekeurde milieu-non-profitorganisaties. Hier zijn enkele van onze favorieten:

1. 1% voor de planeet

Screenshot van de 1% voor de planet-website
Wist u dat slechts 3% van de totale filantropische donaties naar milieudoelen gaat? 1% voor de planeet is op een missie om dat te veranderen. De organisatie werd in 2002 opgericht door de oprichter van Patagonia, Yvon Chouinard, en de oprichter van Blue Ribbon Recordsdata, Craig Matthews, om greenwashing te voorkomen, gerenommeerde schenkingen te certificeren en verantwoordelijkheid voor bedrijven te creëren.
De 1% for the Planet-certificering wordt toegekend aan bedrijven en individuen die voldoen aan de hoge lat om 1% van hun jaarlijkse omzet of salaris te doneren aan milieudoelen. Iedereen kan echter doneren aan de non-profitorganisatie om haar vermogen te vergroten om middelen aan milieuorganisaties over de hele wereld te besteden.
Doneer aan 1% voor de Planeet

2. La Cruz Habitatbeschermingsprogramma

Screenshot van de Forests for Monarchs-website
Onze favoriete klimaatgerelateerde non-profitorganisatie is La Cruz Habitatbeschermingsprogramma. De organisatie, ook bekend als Forests for Monarchs, plant jaarlijks honderdduizenden bomen onder leiding van mede-oprichter Jose Luis Alvarez.
Dankzij onze nauwe samenwerking met LCHPP (onze CEO, Peggy, fungeert als uitvoerend directeur van de organisatie), hebben we vorig jaar bijna 100.000 bomen geplant! Assist ons in 2023 nog meer bomen te planten door te doneren aan LCHPP.
Doneer aan LCHPP

3. Bescherm onze winters

Screenshot van de POW-website
In 2007 zag pro-snowboarder Jeremy Jones dat steeds meer resorts waarop hij had gerekend vanwege het gebrek aan sneeuw, gesloten waren. Er was duidelijk iets aan de hand en hij voelde de behoefte om actie te ondernemen. Maar hij kon geen organisaties vinden die zich richten op het mobiliseren van de sneeuwsportgemeenschap op het gebied van het klimaat.
Dus richtte Jeremy op Bescherm onze winters om de sneeuwsportgemeenschap tot actie aan te zetten.
Vrij snel bracht POW andere bezorgde professionele atleten, individuen, resorts, merkpartners en gepassioneerde buitenenthousiastelingen met zich mee. Sindsdien is POW uitgegroeid van een kern van een idee tot een wereldwijd netwerk van meer dan 130.000 supporters.
Doneer aan POW

4. Eén growth geplant

Eén boom geplant
Bomen helpen de lucht die we inademen schoon te maken, filteren het water dat we drinken en bieden leefgebied aan meer dan 80% van de biodiversiteit op aarde. Bossen bieden werkgelegenheid aan ruim 1,6 miljard mensen, schadelijke koolstof opnemen uit de atmosfeer en zijn belangrijke ingrediënten in 25% van alle medicijnen.
Omdat One Tree Planted voor elke gedoneerde greenback één growth plant, wordt het helpen van het milieu door het planten van bomen gemakkelijk gemaakt.
Doneer aan één geplante growth

5. Stammen en bladeren

Stammen en bladeren
Trunks & Leaves is in 2012 opgericht door hoogleraar ecologie Shermin de Silva en is opgericht om een ​​beter begrip te kweken over de behoeften van wilde Aziatische olifanten, de bedreigingen voor hun ecosystemen en duurzame langetermijnoplossingen voor deze bedreigingen.
De organisatie is een van de weinigen die baanbrekend onderzoek naar het gedrag en de ecologie van Aziatische olifanten ondersteunt en tegelijkertijd samenwerkt met landbouwgemeenschappen om duurzamere praktijken op het gebied van landgebruik en levensonderhoudstrategieën te ontwikkelen, zodat olifanten in deze landschappen kunnen blijven rondzwerven.
Ons staff bij Vermont Woods Studios heeft dat gedaan partnered met Trunks & Leaves om de boshabitat van Aziatische olifanten in Sri Lanka te helpen herstellen. By way of dit mission vergroten we het bewustzijn in onze lokale gemeenschappen over hoe het behoud van bossen en wilde dieren in elk van onze huizen begint. We moedigen Vermonters aan om ervoor te zorgen dat ze, wanneer ze bosproducten kopen, ontdekken waar die producten vandaan komen.
Doneer aan Trunks & Leaves

6. De Sierra-club

De Sierraclub
Bekend als een van de meest invloedrijke grassroots-milieuorganisaties in de VS. de Sierraclub versterkt de kracht van haar miljoenen leden om ieders recht op een gezonde wereld te verdedigen.
Terwijl de eerste leden van de membership zich richtten op natuurbehoud in het Sierra Nevada-gebergte, is de membership uitgegroeid tot een organisatie die werkt aan het bevorderen van klimaatoplossingen in het hele land en er tegelijkertijd voor zorgt dat alle mensen toegang hebben tot schone lucht en schoon water – en tegelijkertijd kansen creëert voor iedereen. om de kracht van het buitenleven te ervaren.
Doneer aan de Sierraclub

7. Oceaanbescherming

Oceaanbescherming
Ruim veertig jaar lang heeft de Oceaanbescherming heeft ernaar gestreefd mensen, wetenschap en beleid samen te brengen om innovatieve oplossingen te verdedigen en te strijden voor een duurzame oceaan. Van het beschermen van de prachtige ecosystemen in het Noordpoolgebied tot het herstel van olierampen in de Golf van Mexico: de Ocean Conservancy richt zich op het oplossen van enkele van de grootste bedreigingen waarmee onze oceanen vandaag de dag worden geconfronteerd.
De Ocean Conservancy organiseert strandopruimingen, werkt samen met reservaten die gewonde zeedieren rehabiliteren en heeft een overheidsrelatieteam dat ervoor zorgt dat de oceaan de financiering en aandacht krijgt die het nodig heeft.
Doneer aan de Ocean Conservancy

8. Vrienden van de aarde

Vrienden van de Aarde
Een organisatie die zichzelf omschrijft als een ‘moedige en onbevreesde stem voor gerechtigheid en de planeet’ Vrienden van de Aarde voert internationaal campagne om het milieu en de mensenrechten te beschermen en duurzame samenlevingen op te bouwen.
Onlangs heeft de organisatie zich gericht op de bijendodende neonicotinoïde pesticiden en de verwoesting van het milieu door de palmolieproductie.
Doneer aan Vrienden van de Aarde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here