Home Meubilair 5 suggestions voor het ontwerpen van het perfecte thuiskantoor – Vermont Woods Studios

5 suggestions voor het ontwerpen van het perfecte thuiskantoor – Vermont Woods Studios

0
5 suggestions voor het ontwerpen van het perfecte thuiskantoor – Vermont Woods Studios


Met 30% van de Amerikanen werkt vanuit huis in 2023 is het hebben van een functioneel thuiskantoor nog nooit zo belangrijk geweest. Terwijl thuiswerkers in het verleden misschien weg konden komen met een geïmproviseerd thuiskantoor, is het waarschijnlijk dat als je nu op afstand werkt, je dat nog een hele tijd zult blijven doen.
Voor degenen die nog steeds vanaf de financial institution, aan de keukentafel of (hijg) vanuit mattress werken: het is tijd om een ​​hoger niveau te bereiken. Een goed ontworpen, toegewijde werkruimte verhoogt de productiviteit doordat er minder afleiding is en de grenzen tussen werk en privé beter worden afgebakend. Klinkt finest goed, toch?
Zet dus je interieurpet maar op, need we gaan dieper in op 5 suggestions voor het inrichten van je thuiskantoor.

1. Kies de juiste locatie

Thuiskantoor met een bureau, boekenkast en plant voor een goed verlicht raam
Voor velen spreekt de juiste locatie voor uw nieuwe thuiskantoor voor zich. Als je bijvoorbeeld een additional slaapkamer hebt, kun je de inrichting eenvoudig een beetje opknappen om de kamer geschikt te maken voor werk. In een perfecte wereld zou deze kamer privateness en natuurlijk licht bieden, maar we weten dat dit niet altijd realistisch is.
We hebben echter niet allemaal het geluk om een ​​additional kamer in ons huis te hebben. Voor veel mensen lijkt het idee om ruimte te creëren in een toch al overvol pakhuis onmogelijk. Maar we beloven u dat het met een beetje herconfiguratie mogelijk is.
Als u een ruimte in uw huis heeft die niet vaak wordt gebruikt, zoals een eetkamer, kunt u met een strategische plaatsing van meubilair van de kamer een multifunctionele ruimte maken. Door bijvoorbeeld een rollende archiefkast in de door u gewenste werkruimte kunt u deze gemakkelijk uit de weg ruimen als u uw ruimte wilt terugbrengen naar de oorspronkelijke bedoeling.

2. Investeer in meubels waar je van houdt

Massief Houten Kantoor Kantoor Credenza
Als je eenmaal je ruimte hebt uitgekozen, is het tijd om deze in te richten met stukken waar je van houdt – en die hopelijk nog jaren mee zullen gaan. Als milieubeheerders pleiten wij altijd voor duurzaam thuiskantoormeubilair dat zich verzet tegen de natuur snelle meubelindustriezoals onze Klein houten directiebureau gecombineerd met een ergonomische bureaustoel kunt u urenlang zitten.

3. Werk met de ruimte die je hebt

Hoewel we allemaal graag een privékantoorruimte zouden hebben, is dit voor velen niet realistisch. Als je een verborgen hoekje van je huis hebt uitgekozen en dit je thuiskantoor hebt genoemd, ben je goed begonnen. Voeg als accessoire een bureau toe dat in uw ruimte previous, zoals een klein houten bureau of zit-sta bureauweb zoals boekenkasten En dossierkasten die kunnen worden aangepast aan unieke ruimtes.

4. Creëer een ‘Zoom Wall’ voor stressvrije vergaderingen

Het laatste waar u aan wilt denken als u op het punt staat een videogesprek te voeren, is of uw ruimte er wel of niet representatief uitziet. Om ervoor te zorgen dat uw gesprekken stressvrij verlopen, kunt u een ‘Zoom Wall’ opzetten, of een speciale ruimte voor uw vergaderingen met een representatieve achtergrond.
Hoewel velen de ruimte achter hun bureau gebruiken als hun Zoom Wall – met een neutrale kleur of accessoires die verband houden met hun werk – is elke ruimte waar u zich zeker van voelt, voldoende.

5. Zorg voor voldoende licht

Goed verlicht thuiskantoor
Het laatste wat we willen als we de hele dag naar een computerscherm staren, is onnodige vermoeide ogen. De grootste manier om dit te voorkomen? Zorg ervoor dat er voldoende verlichting is in uw hele werkruimte. Hoewel natuurlijk licht vanuit een raam in de buurt de voorkeur heeft, kun je accessoires gebruiken tafellampen En staande lampen zijn good voor werkdagen die tot in de avond duren.
Geïnspireerd om op zoek te gaan naar onderdelen om uw nieuwe thuiskantoor uit te bouwen? Blader on-line of maak contact met ons verkoopteam Voor assistentie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here