Home Meubilair Allison Ballard van CORT neemt een nieuwe rol aan als vice-president Strategie, Werkplek

Allison Ballard van CORT neemt een nieuwe rol aan als vice-president Strategie, Werkplek

0
Allison Ballard van CORT neemt een nieuwe rol aan als vice-president Strategie, WerkplekMeubelwereldnieuwsbureau op 12/8/2023


CORT, aanbieder van meubelverhuur- en bestemmingsdiensten, benoemt Allison Ballard, voormalig CORT-directeur, in de nieuw gecreëerde rol van vice-president strategie die toezicht houdt op de werkplekafdeling van het bedrijf. De verhuizing maakt deel uit van de voortdurende strategie van CORT om de uitzonderlijke klantenservice te bieden die CORT tot de beste meubelverhuurder voor flexibele werkplekoplossingen heeft gemaakt.

“Naarmate de economie en de marktomstandigheden verbeteren, zijn we sterk gepositioneerd om ons bedrijf strategisch te laten groeien en er is niemand beter dan Allison om onze inspanningen te leiden”

“Naarmate de economie en de marktomstandigheden verbeteren, zijn we sterk gepositioneerd om ons bedrijf strategisch te laten groeien en er is niemand beter dan Allison om onze inspanningen te leiden”, aldus Jeff Rowe, government vice-president van bedrijfsontwikkeling bij CORT. “Met haar enorme branche-expertise en kennis van ons klantenbestand kijken we uit naar haar leiderschap bij het vooruit helpen van ons bedrijf.”

Ballard heeft meer dan 20 jaar bij CORT gewerkt, waar hij verschillende verkoop- en leiderschapsposities bekleedde en zich opklom van Showroom Supervisor tot Vice President. Meest recentelijk was Ballard de vice-president en uitvoerend directeur van 4SITE by CORT, voorheen bekend als Tapdn. In haar nieuwe rol zal Ballard leiding geven aan de strategische groei van flexibele werkplekoplossingen die de klanten van CORT in staat stellen hun werkplek te optimaliseren, hun werknemerservaring te verbeteren en hun operationele efficiëntie te verbeteren.

“De afgelopen jaren hebben ons laten zien dat flexibiliteit van cruciaal belang is als het om de werkplek gaat, en dat geldt ook voor ons bedrijf,” zei Ballard. “Deze nieuwe rol is een directe weerspiegeling van onze toewijding om voortdurend te evolueren en te groeien, zodat we kunnen onze klanten de finest mogelijke service bieden.”

Ballard behaalde haar bachelordiploma aan de Pepperdine College en woont in Carlsbad, CA. Momenteel is ze lid van de Quick Firm Advisory Board, Forbes Enterprise Council en lid van de adviesraad voor de werkplek bij Propmodo. Buiten CORT brengt ze tijd door met haar volwassen kinderen en doet ze vrijwilligerswerk bij HRC en de San Diego Voedselbank, maar ook op reis.

Voor meer informatie over CORT, bezoek cort.com.


Over KORT

CORT, onderdeel van Warren Buffett’s Berkshire Hathaway, is ‘s lands grootste aanbieder van transitiediensten, waaronder meubelverhuur voor thuis en op kantoor, meubilair voor evenementen, bestemmingsdiensten, het lokaliseren van appartementen, rondreizen en andere diensten. Met meer dan 100 locaties, waaronder kantoren, distributiecentra, showrooms voor meubelverhuur en meubelwinkels in de Verenigde Staten, activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en een wereldwijd netwerk van companions in meer dan 80 landen over de hele wereld, kan geen enkel ander meubelverhuurbedrijf dat doen passen bij de brede dienstverlening van CORT en de inzet van het hele bedrijf om van een huis een thuis te maken, van een kantoor een geweldige plek om te werken en van een evenement een gedenkwaardig feest. Voor meer informatie bezoek www.cort.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here