Home Huizen bouwen Bespaar geld met deze eenvoudige boodschappentruc

Bespaar geld met deze eenvoudige boodschappentruc

0
Bespaar geld met deze eenvoudige boodschappentruc


Gemakkelijke geldbesparende boodschappentruc.

In een van mijn favoriete zuinige boeken ‘Vrekkige moeders’ van Jonni McCoylegt ze uit dat een van de dingen die ze deed helpen geld te besparen was het instellen van een soepavond. Ik denk dat dat een geweldig idee is, vooral nu het hier koeler wordt (nou ja, als je 70 cool~smile magazine noemen). Wat ik besloot te doen, was een soepavond maken waarbij ik ofwel groenten uit de tuin gebruik, ofwel restjes gebruik (waar ik heel goed in ben geweest in het inpakken en in de vriezer steken, al zeg ik het zelf). Ik heb echt geprobeerd op de hoogte te blijven van de bederfelijke waren en ze te gebruiken, zodat ik niet op een punt kom waarop ik ze weggooi, en hetzelfde geldt voor restjes (dat is waar menuplanning om de hoek komt kijken). Lees verder om te zien hoe een soepavond u geld kan besparen!

Bespaar geld op boodschappen met deze eenvoudige tip!  Hoe één keer per week een soepavondje maken je geld kan besparen op de boodschappen en... ik denk dat dat een geweldig idee is, vooral nu het hier koeler wordt

Bespaar geld met een soepavond

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

snijbietbladeren voor soep dichtbij

Dus gisteravond ging ik naar buiten en plukte wat snijbiet en we aten snijbiet- en witte bonensoep. Het was echt heel lekker en iedereen vond het leuk. Zelfs mijn dochter die normaal gesproken niet van vleesloze maaltijden houdt! Ik besefte nadat ik de soep had gemaakt dat ik een hambot van Pasen had waar nog veel vlees aan zat in mijn vriezer die ik daar wel in had kunnen doen!! Mijn vriezer doorzoeken en inventariseren staat deze week in mijn agenda! Oh, het soeprecept dat ik gebruikte kwam vandaan “Het South Seashore Dieet Kookboek” en ik moet zeggen dat ik niets uit dat boek heb gemaakt waar we niet alleen van hielden!

Mijn opwindende nieuws is dat ik mijn eerste brood heb gemaakt en dat het niet moeilijk was (en good bij soep)!

Ik heb het meesterrecept uit dit boek gebruikt!

Ambachtelijk brood in vijf minuten per dag Boek
Het mooie is dat je het allemaal in dezelfde kom kunt mixen en bewaren EN dat je er meerdere broden van kunt maken EN dat het deeg maximaal twee weken in de koelkast kan worden bewaard. Zo heb je elke dag versgebakken brood!
brood maken voor soepavond
Ik heb dit boek sinds het start van de zomer en heb het nu internet uitgeprobeerd en het was gemakkelijk! Als u het boek ontvangt, moet u er rekening mee houden dat ze het met een paar fouten hebben gepubliceerd en dat u naar hun web site moet gaan om de correcties af te drukken (tenzij ze een nieuwe druk hebben gehad en deze hebben gerepareerd).
Huisgemaakt ambachtelijk brood voor soepavond - hoe soepavond u geld kan besparen
Het was erg goed! De buitenkant was knapperig en de binnenkant was vochtig. Ik had het gevoel dat ik mijn gezin gisteravond een heel smakelijke, gezonde en zuinige maaltijd had geserveerd! Ik heb zoveel dingen op mijn ‘wil-doen’-lijstje staan ​​en brood bakken was daar één van, dus het voelt goed om dat gedaan te krijgen en nu voel ik me meer op mijn gemak als ik een aantal van de andere recepten in dat boek probeer.

Hier staan ​​enkele soeprecepten op de weblog om je op weg te helpen met het implementeren van je eigen soepavond:

  1. Romige Aardappelsoep
  2. Kip- en knoedelsoep
  3. Tomaten-Basilicum-Parmezaanse Soep
  4. 15 Slowcooker-soepideeën
  5. Caloriearme groentesoep

Hoe een soepavond u geld kan besparen

1. U kunt free of charge soepbouillon maken door uw restjes groente en botten te bewaren. Gooi uw restjes dus niet weg!

2. Soeprecepten zijn erg vergevingsgezind. Als je een bepaald ingrediënt niet hebt, is het meestal prima om gewoon te gebruiken wat je wel bij de hand hebt.

3. Het is gemakkelijk om zeep in bulk te maken door bonen, rijst of pasta toe te voegen, dit zijn zeer goedkope ingrediënten.

4. Je kunt geld besparen op soepingrediënten door seizoensingrediënten te kopen of je eigen ingrediënten te kweken!

Ik hou van soep maken! Laat me weten welke soep jouw favoriet is in de reacties hieronder!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here