Home Technische gadgets voor thuis De Superconferentie Badge Hack Chat

De Superconferentie Badge Hack Chat

0
De Superconferentie Badge Hack Chat


Kom op woensdag 20 december om 12.00 uur Pacific naar de Superconferentie Badge Hack Chat met Elliot Williams en Voja Antonic!

Er is veel om enthousiast over te zijn als oktober aanbreekt en je weet dat Supercon voor de deur staat. Bijpraten met oude vrienden, nieuwe maken, rondhangen in het steegje, de gesprekken volgen en natuurlijk het eten. Maar bovenaan ieders lijst moet The Badge staan. Uitzoeken welk cool stukje technologie er in de badge wordt ingebouwd en uitzoeken hoe je het precies gaat hacken zodra je je hebzuchtige wanten erop hebt gezet – dat is pas opwinding!

doe mee aan-hack-chatDe Supercon-badge van 2023 was een behoorlijke hit, althans zo te zien alle coole hacks waar mensen mee kwamen. Maar wat gebeurde er precies om deze badge in ieders handen te krijgen? Een hoop werk, dat is het, samen met veel bloed, zweet en tranen. En hoewel er genoeg werk was en er veel schouders aan het stuur waren, viel een groot deel van het werk op de schouders van Elliot en Voja. Ze springen naar de laatste Hack Chat van het jaar om alles te vertellen over deze geweldige badge, van idea tot conferentie, en alle helse stappen daartussenin.

Onze Hack Chats zijn reside community-evenementen in de Hackaday.io Hack Chat-groepsberichten. Deze week komen we bijeen op woensdag 20 december om 12:00 uur Pacific Time. Als u gebonden bent aan tijdzones, hebben we een handige tijdzoneconverter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here