Home Huizen bouwen 12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken – een gecultiveerd nest

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken – een gecultiveerd nest

0
12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken – een gecultiveerd nest


Heerlijke dessertrecepten met Halloween-snoepjes.

Ik hoop dat iedereen een leuke Halloween heeft gehad! Heb jij nog Halloween-snoepjes? Er zijn veel dingen te doen met dat snoepje als je het niet wilt eten zoals het is! Hier zijn enkele verrukkelijke ideeën voor manieren waarop je dat overgebleven Halloween-snoepje kunt gebruiken.

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken - Wil je niet al je overgebleven Halloween-snoepjes opeten zoals ze zijn? Dan zul je dol zijn op alle lekkere zoete lekkernijen die je kunt maken met overgebleven Halloween-snoepjes! | #HalloweenCandy #recepten #dessertRecipes #candy #ACultivatedNest
Laat je inspireren om lekkere Halloween-snoepjesrecepten te maken! Ik denk dat de snoepjes die je in deze recepten kunt gebruiken redelijk uitwisselbaar zijn.

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Er zijn zoveel leuke en lekkere dingen aan Halloween! Snoep eten is slechts de helft van het plezier. 🙂 Als je het snoepje kunt pakken en er iets nieuws van kunt maken, is het nog beter. Hier zijn een paar suggestions en ideeën om u op weg te helpen:

 • Voeg het gehakte snoep toe aan koekjes. Gebruik je favoriete koekjesrecept en voeg gehakte snoepjes toe. Je kunt gemakkelijk gehakte candybars, M&M’s of zelfs sweet corn toevoegen.
 • Vergeet niet wat chocoladesuikergoed door je brownies te mengen. Maak een stapel brownies klaar en voeg een aantal van je favoriete Halloween-snoepjes toe.
 • Maak een fruitkebab voor de kinderen en voeg wat repen toe. Appels, aardbeien en chocolade gaan prachtig samen! Bovendien moedigt dit gezond eten aan en geniet je ook van de snoepjes.
 • Maak een trailmix! Gooi wat ontbijtgranen, pretzels, snoep en noten samen in een kom of grote ritssluitingszak. Dan heb je altijd een lekker tussendoortje als je er een nodig hebt. Het geeft je ook wat zout en zoetheid.

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken - Als je heerlijke manieren wilt om de snoepjes te gebruiken die je voor Halloween hebt gekregen, bekijk dan deze recepten voor manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken! #ACultivatedNest

 1. Geladen candybar brownie van I Coronary heart Naptime.
 2. Overgebleven snoephandtaarten van Diethood
 3. Halloween snoepkoekjestaart van Baker By Nature
 4. Magische repen van Sweet Corn van Loopy for Crust

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken - Als je heerlijke manieren wilt om de snoepjes te gebruiken die je voor Halloween hebt gekregen, bekijk dan deze recepten voor manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken! #ACultivatedNest

 1. Halloween-popcorntaart van Smaak en Vertel
 2. Beter dan wat dan ook Butterfinger Taart van chef-kok in opleiding
 3. Twix Bar Chocolade Chip Koekje van Averie Cooks
 4. Halloween-snoepschors van Seeded At The Desk

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken - Als je heerlijke manieren wilt om de snoepjes te gebruiken die je voor Halloween hebt gekregen, bekijk dan deze recepten voor manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken! #ACultivatedNest

 1. Trick or treat-dessertpizza van Kruimels en Chaos
 2. Chocolade Pindakaas Package Kat Crunch Bars van Averie Cooks
 3. Ultieme Reese’s Brownies van Loopy for Crust
 4. 3 Musketier Rijst Krispie-traktaties van One thing Swanky

Als je geen snoepgoed meer hebt, kun je misschien naar de winkels gaan en wat snoepjes ophalen terwijl ze in de opruiming zijn, gewoon om deze recepten uit te proberen!

12 lekkere manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken - Als je heerlijke manieren wilt om de snoepjes te gebruiken die je voor Halloween hebt gekregen, bekijk dan deze recepten voor manieren om overgebleven Halloween-snoepjes te gebruiken! | #recepten #dessertRecepten #Halloween #desserts #ACultivatedNest

Dit vind je misschien ook leuk: 25 Creatieve Sweet Corn-recepten

25 Creatieve Candy Corn-recepten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here