Home Meubilair Las Vegas Market presenteert tot nadenken stemmende programmering in de winter van 2024

Las Vegas Market presenteert tot nadenken stemmende programmering in de winter van 2024

0
Las Vegas Market presenteert tot nadenken stemmende programmering in de winter van 2024Meubelwereldnieuwsbureau op 12/7/2023


Las Vegas Market verkent retail- en zakelijke inzichten door middel van trend- en strategieseminars tijdens bijna 50 evenementen tijdens de wintereditie van 2024, van 28 januari tot 1 februari 2024, in het World Market Heart Las Vegas. Marktvieringen en campusvoorzieningen ronden een reeks interactieve rondleidingen en seminars af, waarbij vier CEU-in aanmerking komende cursussen worden aangeboden.

“De uitbreiding van de Las Vegas Market-programmering biedt retailers en ontwerpers meer kansen by way of actuele seminars en evenementen”, zegt Karen Olson, govt vice chairman en chief advertising officer van ANDMORE℠. “Deze winter moedigt boeiende informatie in een interactief formaat de uitwisseling en verspreiding van waardevolle inzichten aan waar iedereen van kan genieten.”

Pre-markteducatie

Las Vegas Market trapt de winter van 2024 af met vier pre-market webinars om kopers voor te bereiden op evenementen en voorlichting die eind januari plaatsvinden.

Austin W. Bunch of Bunch Corporations, Inc. organiseert op woensdag 6 december om 10.30 uur (PST) het webinar Making Gross sales on Objective, waarin het bewezen strategische proces wordt beschreven om iets op elk second aan wie dan ook te verkopen. In ASID 2024 Traits Report Preview (.5 CEU) geeft ASID-onderzoeker Dr. Daybreak Haynie op woensdag 13 december om 13.00 uur (PST) een kijkje in de nieuwste traits op het gebied van interieurontwerp. International Development Ambassador en bekroonde ontwerper Patti Carpenter begeleidt een reis door opkomende internationale traits met een focus op hun invloeden op de Amerikaanse woningdecoratiemarkt in Rising Traits in 2024 (.5 CEU) op donderdag 14 december om 13.00 uur (PST). Logan Avidon, directeur van Purchaser Providers van ANDMORE, leidt deelnemer 101: Pre-Market Webinar en geeft nuttige suggestions en bespreekt belangrijke locaties voor nieuwe marktbezoekers op woensdag 17 januari om 13.00 uur (PST).

Alle pre-market webinars zijn free of charge en vereisen registratie. Reageer hier: LasVegasMarket.com/Discover/Occasions-and-Seminars.

Gesprekken over development en design

De Las Vegas-markt is deze winter het middelpunt van traits en designinzichten, met keynote-sprekers op de markt die zich verdiepen in het nieuwe en volgende van 2024.

Josh Weiss, EVP van Tech Lighting bespreekt op maandag 29 januari om 15.00 uur het belang van verlichting in designruimtes in Architectural Lighting. Martyn Lawrence Bullard, een van Winter 2024’s The (A) Listing-influencers, presenteert Behind “Construct A Room” met Martyn Lawrence Bullard, terwijl hij duikt in zijn inspiratie voor de exclusieve “Construct A Room” van de Las Vegas Market en zijn ervaringen deelt met het werken met een indrukwekkend portfolio van klanten op maandag om 14.00 uur. Na het seminar organiseert Bullard een meet & greet en signeersessie voor Star Type om 15.00 uur Dr. Daybreak Haynie bouwt voort op haar pre-market webinar met ASID 2024 Traits Report (1 CEU), waarin een reeks onderwerpen wordt besproken, van de affect van demografie op ontwerpethos tot economische verschuivingen die de industrie op dinsdag januari beïnvloeden 30, om 10.30 uur Patti Carpenter vervolgt zijn reis naar opkomende traits in 2024 – Market to Market (1 CEU) met een discussie over de toekomst van opkomende mondiale evenementen door middel van accessoires, geschenken, kleur, print en oppervlakteontwerp op dinsdag januari 30, om 11.00 uur

Strategieën, inzichten en verbindingen

Las Vegas Market biedt mogelijkheden om te horen van en contact te maken met industriële grootheden en om experience op te nemen in de zakelijke praktijken van kopers.

Austin Bunch breidt zijn pre-market webinar uit in Prepare Your Workers to Assist Your Firm! met suggestions en trucs over hoe je bedrijfsdoelstellingen op één lijn kunt brengen om de verkoop aan de consument te maximaliseren op zondag 28 januari om 14.00 uur Het verkoopboek van de bundel Signeren en Meet & Greet met Austin W. Bunch volgt om 15.00 uur. Todd Youngblood presenteert 30-daagse actieplanworkshop – Verhoog uw klantbetrokkenheid (1 CEU) in een praktische workshop om een ​​uniek actieplan te creëren, gericht op het vergroten van de klantbetrokkenheid en verfijning van ideale consumentenpersona’s op maandag 29 januari om 12.30 uur

Rondleidingen en instruments: markt eenvoudig maken

Rondreizen in Market wordt gemakkelijk gemaakt met vijf interactieve rondleidingen door bronnen ter plaatse en exclusieve @Market App-demo’s.

Logan Avidon van ANDMORE leidt twee excursions op zondag 28 januari, waarbij hij om 10.00 uur Attendee 101 presenteert: Orientation & Tour voor rookies en om 13.00 uur de Furnishings Highlights Tour, waarin de bestsellers op het gebied van meubels worden ontdekt. ​​Adelaide Elliott, affiliate editor van Geschenken en decoratieve accessoires, leidt de Meet the Makers Tour – Expertise the Creativity!, een meeslepende tour die het vakmanschap van exposanten op de Las Vegas Market verkent, op maandag 29 januari om 11.00 uur. Het California Central/Nevada Chapter van ASID organiseert de ASID Trade Associate Market Tour, waarbij een bezoek wordt gebracht aan showrooms van industriepartners, waar de nieuwste en beste producten uit de industrie worden getoond en verbindingen worden gelegd op maandag 29 januari om 15.00 uur. De ASID Pupil Receptie & Tour vindt plaats op woensdag 31 januari, beginnend om 10.00 uur. Registratie voor alle rondleidingen is mogelijk op LasVegasMarket.com/Discover/Occasions-and-Seminars.

ANDMORE brengt @Market App-begeleiding en inzicht naar alle vijf dagen van Market Fingers-on met behulp van de @Market-app sessies. Sluit je aan bij het Digital Improvements-team in het Innovation Lab voor leerzame demonstraties van hoe je de @Market-app kunt gebruiken om het meeste uit de Marktweek te halen, dagelijks om 10.00 uur

Programmering van de woningindustrie van de Dwelling Furnishings Affiliation

De Dwelling Furnishings Affiliation (HFA) keert terug naar de Las Vegas-markt en brengt zo’n 16 programma’s naar drie marktdagen.

Op zondag 28 januari beginnen zes HFA-seminars met Create a Profitable D2C Technique Program in Retail Furnishings, waarin om 9.00 uur het proces van een succesvol direct-to-consumer verkoopkanaal wordt beschreven. Turning Salespeople into Superstars ontwikkelt een interactief seminar om methoden en strategieën te introduceren voor het motiveren van verkoopvertegenwoordigers om een ​​stap verder te gaan om 10.30 uur Creëer gepersonaliseerde en effectieve marketingcampagnes die ANDERS zijn dan alle anderen helpt creativiteit te ontsluiten door middel van brainstormsessies en strategieverkenning om 11.45 uur Geheime marketingtrucs die niemand je heeft verteld, leert hoe je kunt maximaliseren advertising op Google Zoeken en sociale media by way of insider marketingtips om 13.00 uur Hoe u AI kunt gebruiken in uw reclame en advertising ontdekt de rol van AI bij het revolutioneren van de advertentiestrategie en het verlagen van de kosten in de detailhandel om 14.30 uur Zondag HFA-programmering wordt afgesloten met The Greatest Kopers doen deze vijf dingen, onderzoeken wat de beste kopers uit de sector doen om de verkoop te verbeteren, meer omzet te creëren en de winstgevendheid te vergroten om 16.00 uur

Op maandag 29 januari presenteert HFA vijf seminars. Operationele verbeteringen in magazijnen – Free of charge, lage kosten en snelle ROI bieden verbeteringsstrategieën voor magazijnactiviteiten, van opslagruimte tot het werven en behouden van arbeidskrachten om 9.00 uur. Gebruik prestatiestatistieken en verbeter uw meubelretailbedrijf onthult essentiële prestatiestatistieken die succes in de meubeldetailhandel stimuleren en leert om 10.30 uur hoe u deze statistieken kunt benutten Bouw een succesvol group – zorg voor hen en zij zullen voor uw klanten zorgen deelt suggestions en strategieën voor het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich gesteund en gemotiveerd voelen om 13.00 uur Meten van de klant Ervaring: Maakt u uw missie waar? bespreekt om 14.30 uur de strategieën die door topretailers worden gebruikt om een ​​uitzonderlijke klantervaring te bieden. Hoe u van uw buyers kopers en van kopers loyale klanten kunt maken bespreekt om 16.00 uur hoe u de strategie voor klantbehoud van een meubelwinkel radicaal kunt veranderen

Op dinsdag 30 januari betreden vijf seminars het podium, beginnend met Verbeter de cashflow en winstgevendheid met een intern financieringsprogramma, een stapsgewijze handleiding voor het vergroten van de winstgevendheid voor meubelretailers om 9.00 uur. Van knowledge naar strategie: bouwen een nauwkeurig mediaplan splitst gegevens op van het bezoekersverkeer tot het bezoekerstraject om om 10.30 uur een mediaplan op te stellen. Ontgrendel de kracht van Google Maps voor uw detailhandel. Leer hoe u effectieve signalen kunt creëren voor een soepelere klantnavigatie-ervaring om 13.00 uur. Navigeren door de detailhandel Retailer Strategic Selections onderzoekt de huidige groeitrends en demografische hoogtepunten om beslissingen over verhuizing en uitbreiding te onderbouwen om 14.30 uur Retail Resilience: Retail Methods for Thriving Amidst Change onderzoekt hoe winkels zich aanpassen te midden van uitdagingen en verstoringen op de hedendaagse markt om 16.00 uur

Alle HFA-seminars worden gepresenteerd in het Retailer Useful resource Heart, gebouw B, B-1050.

Nieuw partnerschap breidt aanbod uit

Through een uitgebreide samenwerking met de Worldwide Affiliation of Dwelling Staging Professionals (IAHSP) loopt de “There’s No Place Like IAHSP” Winter ConEXPO van de organisatie gelijktijdig met de Las Vegas Market, van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari 2024 in World Marktcentrum Las Vegas. Het tweejaarlijkse evenement, dat zo’n 4.000 IAHSP-leden en aangesloten leden trekt, biedt meer dan twintig educatieve en netwerkactiviteiten gedurende drie dagen.

No Place Like IAHSP staat open voor alle deelnemers aan de Las Vegas-markt. Hoogtepunten van het programma zijn onder meer een Keynote met Kevin Harrington, met een van de originele Sharks uit Haaienkooi terwijl hij op zaterdag 27 januari om 16.00 uur zijn experience deelt op het gebied van branding, het vergroten van het bereik en de kracht van samenwerking. Sluit je die avond aan bij IAHSP voor het Ruby Purple Slippers Dinner & Awards Gala om de winnaars thuis te vieren en te organiseren met nieuwe categorieën voor 2024 om 19.00 uur Ga voor het volledige schema van IASHP-evenementen en tickets naar IAHSP.com/event-details/2024-iahsp-conexpo-las-vegas.

Las Vegas-marktvieringen, prijzen en voorzieningen

Las Vegas Market brengt de industrie samen by way of feesten en dagelijkse voorzieningen.

De B2 Launch Occasion markeert de feestelijke opening van de gloednieuwe, betere woninginrichtingsbestemming op zondag 28 januari om 16.00 uur. De Market Kick-Off Occasion volgt om 17.00 uur in de Grand Plaza Courtyard met muziek en free of charge drankjes. WithIt presenteert de WOW Awards 2024, ter ere van vrouwen in de woninginrichtingsindustrie op zondag om 18.00 uur. Bezoekers kunnen op maandag 29 januari om 16.00 uur free of charge versnaperingen, muziek en een netwerkhub vinden op de Flooring Occasion op B7, te midden van fashionable meubilair.

Kopers kunnen elke dag goed beginnen met Consumers Morning Seize & Go Breakfast-complimenten van Crestview Assortment, zondag 28 januari – donderdag 1 februari, van 8.00 tot 10.00 uur. Comfortable Hour in de Expo biedt bier en wijn tijdens het winkelen in de Present & Dwelling Temporaries , gelegen in de Expo in het World Market Heart, zondag 28 januari – dinsdag 30 januari, van 16.00 tot 18.00 uur. Comfortable Hour op B6 biedt free of charge bier en wijn tijdens het winkelen in de Furnishings Temporaries van zondag 28 januari – woensdag 31 januari, van 16.00 tot 18.00 uur Comfortable Hour & Music within the Courtyard zorgt voor borrel, muziek en netwerken, zondag t/m woensdag van 17.00 tot 19.00 uur

Een volledige lijst met Las Vegas Market-evenementen is beschikbaar op LasVegasMarket.com/Discover/Occasions-and-Seminars.


Over de Las Vegas-markt
Las Vegas Market is de toonaangevende markt voor woninginrichting en cadeaus in het westen van de VS en presenteert duizenden meubelen, woninginrichting en cadeauartikelen op een ongeëvenaarde marktbestemming. Het gevarieerde productaanbod van Las Vegas Market maakt handel tussen deze sectoren mogelijk. De Las Vegas-markt voor de winter van 2024 is van 28 januari tot 1 februari 2024 in het World Market Heart Las Vegas. Voor meer informatie bezoek LasVegasMarket.com.

Over ANDMORE℠

ANDMORE, voorheen Worldwide Market Facilities, is een omnichannel groothandelsmarktmaker die mogelijkheden biedt voor groothandelskopers en -verkopers om verbinding te maken, te groeien en te bloeien by way of fysieke markten, ontwerpcentra en digitale kanalen. Het bedrijf bezit en exploiteert meer dan 20 miljoen vierkante meter aan premium evenementen- en showroomruimte en organiseert live-evenementen in Atlanta, Excessive Level, NC, Las Vegas en New York Metropolis. Door face-to-face evenementen te combineren met digitale instruments die altijd beschikbaar zijn, biedt ANDMORE echte omnichannel bedrijfsplatforms voor zijn wereldwijde groothandelsklantenbestand. Voor meer informatie bezoek ANDMORE.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here