Home Meubilair Uw type beschermen tegen omvallen van meubilair – Vermont Woods Studios

Uw type beschermen tegen omvallen van meubilair – Vermont Woods Studios

0
Uw type beschermen tegen omvallen van meubilair – Vermont Woods Studios


De Amerikaanse Shopper Product Security Fee (CPSC) heeft onlangs aanvullende richtlijnen uitgegeven om letsel bij kinderen als gevolg van omgevallen meubels te helpen voorkomen. Als je jonge kinderen in huis hebt, kijk dan eens hiernaar video voor ideas en advies over het verankeren van uw meubels naar de muur.

Oorzaken en preventie van omvallen

Kinderen die op meubels klimmen zijn de belangrijkste oorzaak van kantelongevallen. Veel mensen denken dat ze hun meubels niet aan de muur hoeven te verankeren omdat ze altijd naar hun kinderen kijken. De waarheid is dat een ongeluk snel kan gebeuren, zelfs als u zich in dezelfde kamer bevindt als uw type. Deskundigen bieden deze ideas en adviezen om letsel te voorkomen:

  • Koop meubels met brede poten en stevige onderstellen
  • Bevestig meubels zoals planken, bureaus en dressoirs aan een muur
  • Plaats zware voorwerpen dicht bij de vloer om de stabiliteit te vergroten
  • Plaats geen aantrekkelijke voorwerpen, zoals speelgoed of de afstandsbediening, op meubels
  • Wandmonteer flatscreen-tv’s waar mogelijk
  • Cease de snoeren weg zodat kinderen er niet aan kunnen trekken of erover kunnen struikelen

Kijk de CPSC’s Anchor it-video voor installatietips en zorg ervoor dat uw nieuwe meubilair direct bij plaatsing in uw huis wordt beveiligd.

Anti-omvalbeveiligingen installeren

Bij Vermont Woods Studios (en de meeste meubelwinkels) worden bij elk meubelstuk kantelbeveiligingen meegeleverd bestaat er een risico op omvallen, volgens de industrienormen. Dat vragen wij klanten Bekijk alstublieft de Anchor it-video van de CPSC voor installatietips en zorg ervoor dat uw nieuwe meubilair direct bij plaatsing in uw huis wordt beveiligd.

We zijn hier om te helpen

Klanten die hoge meubels bestellen, voorzien wij van anti-kantelbeslag. Als u hulp of advies nodig heeft bij het installeren van deze beveiligingssystemen, Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here