Home Technische gadgets voor thuis Je zou geen huis downloaden

Je zou geen huis downloaden

0
Je zou geen huis downloaden


Onderdak is een van de meest fundamentele menselijke behoeften, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat we voortdurend nieuwe manieren bedenken om huizen te bouwen. De meeste bouwsystemen zijn tot op zekere hoogte open supply WikiHouse-project probeert het proces bij te werken voor het internettijdperk.

WikiHouse is een modulair bouwsysteem vergelijkbaar met structurele geïsoleerde panelen (SIP’s) maar ontworpen om op een CNC te worden gemaakt en in de winkel te worden geïsoleerd voordat ze naar de locatie gaan. Met dit systeem kunt u profiteren van de voordelen van een gefabriceerd huis, maar dan op een meer gedistribueerde manier. Multiplex of OSB (Oriented Strand Board) kan worden gebruikt om het chassis van de blokken te vormen, die vervolgens ter plaatse zeer snel kunnen worden gemonteerd in vergelijking met traditionele houten constructies.

Een van de interessantere aspecten van WikiHouse is dat het nodig is ontwerp voor demontage serieus. Hoeveel huizen hebben onderdelen die nog goed zijn als ze worden gesloopt om plaats te maken voor iets nieuws? Op de meeste plaatsen worden de goede dingen samen met de slechte naar de vuilstort vervoerd, omdat het niet rendabel is om de twee te scheiden. Door te bouwen met het einde van de levensduur in gedachten, wordt het zoveel gemakkelijker om deze materialen terug te winnen en ze niet te verspillen. Die zijn er zeker voorbeelden van zorgvuldige materiaalterugwinningmaar die zijn er maar heel weinig tussen.

Als je op zoek bent naar andere manieren om snel een huis van hout te bouwen, bekijk dan de PlyPad of Brikahout.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here