Home Technische gadgets voor thuis Niet het einde, maar het start – Automated House

Niet het einde, maar het start – Automated House

0
Niet het einde, maar het start – Automated House


Hallo allemaal, mijn naam is Marty en ik ben nieuw hier 👋

Oorspronkelijk was ik van plan om de web site en boards soepel te laten werken voordat ik mezelf voorstelde, maar het duurt te lang en ik wil niet langer wachten.

Allereerst wil ik het geweldige werk erkennen dat Mark heeft gedaan om de web site de afgelopen 27 jaar van een idee te brengen tot waar hij nu is. Ik ben vereerd dat Mark mij toestaat de beheerder van het merk Automated House te worden voor het volgende hoofdstuk. Ik weet dat ik grote schoenen moet vullen, maar ik hoop dat ik op termijn de prachtige erfenis die Mark is begonnen, kan voortzetten.

Vervolgens wil ik de frustratie erkennen dat de boards momenteel niet werken zoals ze zouden moeten zijn. Ik ben ook gefrustreerd dat de dingen niet werken, maar hopelijk zijn we nog maar een week (of minder) verwijderd van het second waarop alles weer normaal werkt.

De overgang van het hostingbedrijf van Mark naar het mijne zorgde ervoor dat de boards een tijdje volledig kapot waren, en ik ben dankbaar voor het werk van mijn ontwikkelaar voor zijn hulp om ze überhaupt weer on-line te krijgen, wat een tijdje twijfelachtig was.

Hoe dan ook, hopelijk zijn we snel weer normaal.

Het volgende hoofdstuk voor Automated House

Zoals vermeld in de video hierboven, ben ik vroeg in mijn slimme thuisreis. Ik ben erg geïnteresseerd om zoveel mogelijk te leren, ik experimenteer met verschillende producten, ik probeer erachter te komen wat ik in mijn eigen huis zou moeten gebruiken en ik zou graag willen dat jij deel uitmaakt van die reis .

Maar als u besluit dat mijn reis over slimme huizen niet iets is dat u wilt volgen, geen bezwaar als u besluit zich af te melden of ergens anders heen te gaan.

Maar als je besluit te blijven, zou ik het een eer vinden om je te leren kennen en met je te communiceren. Ik heb een aantal interessante gesprekken met een aantal zeer slimme mensen in de ruimte en ik zal er binnenkort een aantal gaan delen. Ik ga ook spelen met verschillende soorten inhoud hier op de web site, op het YouTube-kanaal en elders.

Ik ga ook naar een flink aantal beurzen, dus wellicht deel ik in de toekomst ook wat interessante dingen die ik daar tegenkom.

Kortom, ik experimenteer met verschillende soorten inhoud totdat ik iets vind dat ik leuk vind en dat jij ook interessant vindt. Jouw suggestions is dus altijd welkom.

Maar als dit je allemaal niet interessant in de oren klinkt, kan ik je wel beloven dat de geweldige informatie op de boards nergens heen gaat. Ik weet dat veel mensen die oude discussies beschouwen als een schat aan informatie, en die inhoud zal er altijd zijn.

Ik zal deze replace kort en bondig houden, maar het is een eer om hier te zijn en nogmaals dank aan Mark voor het vertrouwen in mij met dit geweldige merk dat hij heeft gebouwd voor het volgende hoofdstuk.

MartyLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here