Home Keukenontwerp Moderne woning met 3 slaapkamers, één verdieping, open woonruimte en Jack & Jill-badkamer (plattegrond)

Moderne woning met 3 slaapkamers, één verdieping, open woonruimte en Jack & Jill-badkamer (plattegrond)

0
Moderne woning met 3 slaapkamers, één verdieping, open woonruimte en Jack & Jill-badkamer (plattegrond)


Moderne woning met 3 slaapkamers, één verdieping, open woonruimte en Jack & Jill-badkamer

Klik hier om u te abonneren

Specificaties

  • m² Voet: 2.557
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2.5
  • Verhalen: 1
  • Garageplaats: 3

De plattegrond

Plattegrond op de begane grond van een gelijkvloers huis met 3 slaapkamers in moderne stijl, met woonkamer, eetkamer, keuken, drie slaapkamers, kantoor/mediaruimte en bijkeuken die naar de garage leidt.
Plattegrond op hoofdniveau

Foto’s

Vanuit de keuken zicht op het eetgedeelte en de woonkamer.
Open idea wonen
Een open indeling van de woonkamer, eetkamer en keuken met brede plankenvloer.
Open idea wonen
Klik hier om u te abonneren
Primaire slaapkamer met toegang naar buiten en een houten bed op de vloerbedekking.
Primaire slaapkamer
Primaire badkamer met een witte wastafel en een glazen douchecabine.
Primaire badkamer
Wasruimte met een gootsteen, leistenen vloer en witte kozijnen die natuurlijk licht binnenlaten.
Wasruimte

❤️ Ontwerp free of charge je eigen huisplan – Klik hier

Kantoor met een leren bank, een vitrinekast en donkerblauwe muren met wit lijstwerk.
Kantoor

Particulars

Platte daklijnen, dakspaanbeplating, stenen pilaren en grote ramen sieren dit moderne huis met één verdieping. Het omvat een strakke entree en een storage aan de voorzijde voor 3 auto’s die by way of de bijkeuken de woning binnenkomt.

Binnen leidt een lobby je naar een grote, verenigde ruimte die wordt gedeeld door de woonkamer, het eetgedeelte en de keuken. Er is een open haard voor een gezellige sfeer en vier units openslaande deuren breiden het leisure uit naar een ruime patio. De keuken biedt voldoende aanrechtruimte, een inloopkast en een enorm eiland met dubbele spoelbakken en een snackbar.

Alle drie de slaapkamers liggen aan de linkervleugel. Twee slaapkamers delen een Jack en Jill-bad, terwijl de hoofdslaapkamer een spa-achtige badkamer, een inloopkast en directe toegang naar buiten heeft.

Aan de overkant van de woning vindt u de wasruimte en een flexibele ruimte die gebruikt kan worden als kantoor- of mediaruimte.

Speld het!

Platte daklijnen, dakspaanbeplating, stenen pilaren en grote ramen sieren dit moderne huis met één verdieping.  Het omvat een strakke entree en een garage aan de voorzijde voor 3 auto's die via de bijkeuken de woning binnenkomt.

Bouwkundig Ontwerpplan 69701AM

Meer huisplannen

Ontwerp uw eigen huisplan (software program) | Bekijk ALLE vloer- en huisplannen | 25 populaire huisplannen

Slaapkamers: 1 slaapkamer | 2 slaapkamers | 3 slaapkamers | 4 slaapkamers | 5 slaapkamers | 6 slaapkamers | 7 slaapkamers

Stijl: Adobe | Barndominiums | Strand | Bungalow | Cabine | Kaapse Kabeljauw | Koloniaal | Trendy | Huisje | Land | Vakman | Europese | Boerderij | Florida-stijl | Frans land | Gambrel-dak | Georgisch | Blokhutten en hutten | Middellandse Zee | Trendy uit het midden van de eeuw | Trendy | Bergstijl | Noord West | Open-concept | Prairie-stijl | Ranchers | Rustiek | Scandinavisch | Shingle-stijl | Spaans | Zuidelijk | Traditioneel | Tudor | Toscaans | Victoriaans

Niveaus: Enkel verhaal | Huisplattegronden met 2 verdiepingen | Huisplattegronden met 3 verdiepingen

Maat: Per vierkante meter | Plattegronden van herenhuizen | Kleine huizen | Koetshuizen | Kleine huizen | Minder dan 1.000 vierkante meter | 1.000 tot 1.500 vierkante meter | 1.500 tot 2.000 vierkante meter | 2.000 tot 2.500 vierkante meter | 2.500 tot 3.000 vierkante meter | 3.000 tot 4.000 vierkante meter | 4.000 tot 5.000 vierkante meter | 5.000 tot 10.000 vierkante meter

Functies: Zolder | Kelders | Bonuskamer | Rondom lopende veranda | Carry | Schoonfamiliesuite | Binnenplaats | Storage | Thuisbar | Balkon | Staking kelder | Overdekt terras | Veranda | Jack en Jill-badkamer

Kavel: Hellend | Hoek | Smal | Breed

Bronnen: Architecturale stijlen | Soorten Huizen | Interieurontwerpstijlen | 101 interieurontwerpideeën

Klik hier om u te abonneren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here