Home Huisdecoratie Vraag Julia: Waar eet jij graag in Raleigh?

Vraag Julia: Waar eet jij graag in Raleigh?

0
Vraag Julia: Waar eet jij graag in Raleigh?


Als we uit eten gaan, kies ik meestal dingen uit die we thuis niet eten. Ik bedoel, een chique steakhouse is geweldig, begrijp me niet verkeerd. Maar Chris kan thuis biefstuk en aardappelen maken, dus normaal gesproken gaan we voor iets buiten zijn normale stuurhut. Ik hou ook van een goede salade, dus elke plek met een goede graanvrije, glutenvrije salade heeft mijn aandacht.

Mensen vragen me soms naar mijn favoriete plekken om te eten (vooral als je voedselbeperkingen hebt). Ik vind het leuk om mijn favorieten aan te bevelen aan vrienden en familie, dus ik dacht: ik zal ze in een lijst voor jullie allemaal samenvatten. Als je ooit in Raleigh of de omliggende gebieden bent, hoop ik dat je een van deze plekken zult proberen voor je volgende maaltijd!

Chris houdt van Julia |  Chris en Julia gaan uit eten bij Szechuan Mansion

OroRaleigh

Dit is een tapasrestaurant in het centrum van Raleigh waar Chris en ik onlangs zijn geweest, en ik kan niet wachten om terug te gaan. We bestelden zes kleine bordjes en bleven maar zeggen: “Maak je een grapje?” Het was allemaal zo goed dat we op dat second besloten om terug te komen en precise dezelfde dingen te bestellen. De gewokte spruitjes. De gekonfijte jonge aardappelen. De gemarineerde kip. Begrijp me niet over de sint-jakobsschelpen. Het was zo’n leuke avond.

Seol-roosterCary

Dit is een geweldige Koreaanse barbecueplek, en onze meiden zijn dol op de robotic die je naar je tafel brengt. Je kunt een heleboel dingen bestellen en deze voor je ogen op deze grill bereiden. We houden ervan om mensen erbij te betrekken en Chris noemt het een van zijn high 3 favorieten. Veel van het vlees is gemarineerd in sojasaus (en bevat gluten), maar er zijn ook veel geweldige opties die dat niet zijn!

a’VerdeCary

Leuk weetje: dit restaurant wordt geleid door topchef-aluin Katsuji Tanabe. Het is een frisse kijk op Mexicaans eten met een beetje fusionflare. Hun menu verandert per seizoen en hoewel het jammer is om sommige van onze favorieten te zien verdwijnen, worden ze altijd vervangen door nieuwe favorieten! Eén ding dat fixed is, is dat we altijd de chips en het trio salsa’s krijgen. Het menu is gemarkeerd voor voedselbeperkingen, wat ik op prijs stel. Ik krijg vaak hun gehakte salade, en dat is ook zo gigantisch.

Szechuan herenhuisCary

Chris van Chris Loves Julia die bouillon uit een hete Szechuan-pot opschept.

Deze hotpot-plek was zo goed dat we er kort na ons eerste bezoek weer aten. Je bestelt vlees en groenten en allerlei soorten noedels die je aan tafel kookt in een gigantische kom bottenbouillon. Bovendien kunt u uw eigen dipsauzen maken, zodat u sojasaus of dergelijke specifieke allergenen kunt vermijden. Hun rundertalgbouillon is zo heerlijk, maar zeker pittig, dus kies voor de huisbottenbouillon als dat niet jouw ding is. We gaan hier eten en lopen zo vol naar buiten dat we denken dat we nooit meer eten zullen eten, en Chris wordt de volgende ochtend wakker en heeft er zin in. Szechuan Mansion is voor ons een go-to-place en een geweldige sociale eetervaring.

AzitraRaleigh

We houden van Indiaas eten, dus we vonden deze plek kort nadat we naar Raleigh kwamen. Het beviel ons zo goed dat we hier twee jaar geleden ons CLJ-vakantiefeest hebben gehouden. Het mooie van Indiaas eten is dat het bijna allemaal glutenvrij is, en dat er ook veel zuivelvrije opties zijn. Ik bestel meestal iets met lamsvlees, dat is gewoon zo lekker.

Tweede rijkRaleigh

Deze is geweldig voor een chique avondje uit. Het is een omgebouwd historisch huis uit de 19e eeuw in Raleigh en het heeft zoveel charme. De scène wordt gekenmerkt door geperste witte tafelkleden en eersteklas service. Ideaal voor een speciale gelegenheid.

MC Moderne Aziatische keukenCary

MC is gewoon ongelooflijk. Het is in een klein historisch huis in het centrum van Cary, gerund door chef-kok Michael Chuong. Chris en ik gingen er vorig jaar heen en bestelden zeven dingen – we deelden gewoon een aantal borden. Elke hap was de beste hap die ik ooit heb gehad. Ik denk nog steeds aan de noedels in een mooi glas. Daarna is het zo leuk om door Downtown Cary Park te lopen, dat zojuist volledig vernieuwd is met prachtig aangelegde paden en architectonische elementen.

Gelukkig 32Cary

We gaan nogal eens naar Fortunate 32. Ik ga er graag heen omdat ze iets hebben voor ons hele gezin. Ze hebben zelfs een gastronomische macaroni en kaas voor de kinderen! Mijn stokpaardje is naar een restaurant gaan en mac & cheese voor mijn kinderen bestellen en Kraftpapier kopen. Het kookt mijn bloed. Dit is dat niet. Ik weet dat ik een PB&J ga bestellen die geweldig voor ze is, en dat ik de beste geroosterde kip of zalm kan krijgen die ik ooit heb gehad.

M TestkeukenCary

Dit restaurant bevindt zich in Fenton, een nieuwe premium winkelbestemming in de open lucht in Cary. M Check Kitchen, een nieuwer idea van het geesteskind van chef-kok Michael Lee, die verschillende zeer gerenommeerde eating places heeft in Durham. Ze hebben een sushi-restaurantkant, maar we gingen naar de testkeukenkant. Het is de Aziatische keuken met een eigentijdse twist, en alles bestaat uit kleinere hapjes. We hebben een paar dingen besteld, wat je misschien al hebt begrepen is een van onze favoriete manieren om uit eten te gaan.

Hoe dan ookRaleigh

Ik hou van Ongeacht. Ik denk niet dat het alleen voor mensen is die veganistisch of vegetarisch zijn, maar ze spelen daar wel echt op in. Ik kreeg een herderstaart die zuivelvrij en graanvrij was (wat nooit gebeurt). En Chris gaat daarheen en vindt het heerlijk om elke keer iets anders te proberen. Het is een geweldige plek – bovendien kan ik een dessert bestellen omdat ze opties hebben voor voedselbeperkingen. Zwijm.

Osha Thaise keuken en sushiHolly Springs

Osha is zo goed!! Ik zal je precies vertellen wat ik elke keer krijg: ik wil nooit dat de maaltijd eindigt. Het is de pad woon sen: er zitten glasnoedels, ei, kool, tomaat in en ik voeg er meestal kip of garnalen aan toe. Het heeft zoveel smaak. Ik krijg meestal een 2 op het kruidenniveau, en het is precies de juiste hoeveelheid kick. Chris krijgt altijd het gegrilde varkensworstvoorgerecht en schudt zijn hoofd terwijl hij telkens mompelt: ‘Het is zo lekker’.

G.58 KeukenMorrisville

Nog een dag, nog een Aziatisch restaurant! Ik kan er niets aan doen: ik hou gewoon van alle verschillende keukens. G.58 is meer een high-end Chinees restaurant. De Jiangnan Chinese language salade is een should als voorgerecht. Wij zijn zo geobsedeerd door deze salade. Het is allemaal heel fijn versnipperd en het is een explosie van smaak; het is mijn favoriete salade ter wereld. Zozeer zelfs dat Chris heb deze salade gedupeerd voor Chris Koks. Als hoofdgerecht: als je nog nooit een Pekingeend hebt gedaan, zou je dat zeker moeten doen. (Ze bellen je een dag vóór je reservering om te vragen of je het wilt, omdat het zo legitiem is en veel voorbereiding vergt). Ik heb hun lamsvlees en hun varkensrib gekregen – met geen van deze kan het echt fout gaan.

St. RochusRaleigh

Ik ben geen oestersmens, maar het is het lievelingseten van mijn zus Victoria. We gingen naar St. Roch, ze kon haar hart ophalen, maar ze hebben ook hele goede andere menu-opties. Nadat ik daar met haar had gegeten voor haar verjaardag, zei ik tegen Chris dat we terug moesten gaan om de Beets & Squash-salade te halen die ik had. Het was zo goed. Web als de salade hierboven had het een verkoold citruselement dat het tremendous interessant maakte. Ze hebben ook een hele goede BBQ-bloemkool. Zeker de moeite waard om te gaan, zelfs als je geen oesterliefhebber bent.

Chris houdt van Julia's gids over waar te eten in Raleigh met voedselbeperkingen

Ik hoop dat deze lijst met de beste eating places in Raleigh je helpt je nieuwe favoriete plek te vinden om iets nieuws te proberen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here