Home Huisdecoratie De jacht op een strandhuis is begonnen!

De jacht op een strandhuis is begonnen!

0
De jacht op een strandhuis is begonnen!


Een paar weken geleden deelde ik in Love Letter (Registreer hier zodat je geen toekomstige onthullingen mist!) dat ik het overweldigende gevoel kreeg dat ik een strandhuis wil ontwerpen. Het gebeurde terwijl ik aan het snorkelen was een recente reis naar Bora Boraen de kleuren die ik zag inspireerden me gewoon, maar niet op de manier waarop je zou denken!

Het waren niet allemaal pastelblauwe, witte en beige tinten; er waren overal gedurfde, stemmiger kleuren. De zee evolueerde van hemelsblauw naar donkergroenblauw. Ik zag dit mosgroene koraal met heldere maagdenpalmvlekken. Er zwommen gestreepte vissen rond die me aan het denken zetten zwart-wit gestreepte financial institution. Dat alles om te zeggen, niets dat ik zag schreeuwde naar mij “kustdecor”. Ik wilde meteen een strandhuis creëren dat de natuurlijke elementen weerspiegelt die ik zag!

Dus nu zijn we officieel op zoek naar een strandhuis in North Carolina om te renoveren. Terwijl we op een gegeven second gaan kijken naar een strandhuis voor ons gezin, willen we heel graag een CLJ-strandhuis hebben dat we by way of Airbnb kunnen gebruiken en waar iedereen in kan komen verblijven! Mooie uitzichten zijn belangrijk, maar we wisten niet zeker of het aan het water moest zijn tot onze meest recente reis naar de kust, waar we in een accommodatie aan het strand verbleven. was erg leuk en handig en helend! Misschien drie slaapkamers. De nabijheid van goede eating places is een pluspunt. Ik wil dat het huis deel uitmaakt van een hele ervaring waarbij we een kleine routebeschrijving van al onze favoriete plekken voor onze gasten kunnen delen.

Chris houdt van Julia |  Twee ingebouwde stapelbedden in een kamer met een nautisch thema
Leuke stapelbedkamer in een huis waar we verbleven.

We zijn tot nu toe naar een paar stranden in North Carolina geweest, en ze hebben allemaal hun charmes. We zijn opgegroeid in Pennsylvania en gingen elke zomer naar Duck voor onze strandtrips, en een paar jaar geleden namen we ons gezin mee naar Nags Head. Ontwerper Lauren Liess heeft zojuist een prachtig boek uitgebracht, Strandleven: thuis, hart en zee waar Corolla, haar favoriete plek in de Outer Banks, te zien is, en het is gewoon adembenemend. Er is zoveel waterkant om uit te kiezen in de OBX!

Chris houdt van Julia |  Chris en Polly kijken tijdens het ontbijt naar de oceaan met een doos donuts op tafel

Voor Memorial Day dit jaar namen we het gezin mee naar Oak Island en werden we verliefd op het idyllische strandstadje. Er zijn geen restaurantketens, en we hebben een aantal geweldige lokale plekken ontdekt; de kinderen vonden alles geweldig OKI Scoop Store & Donuts. We hebben wat rondgewandeld om te zien wat er beschikbaar is op de huizenmarkt, en hoewel ik iets niet zag waarvan ik dacht dat het zou werken, heb ik de locatie als favoriet gemarkeerd!

Sommige van onze teamleden zijn enthousiast over de charmes van Southport en Beaufort (North Carolina, maar dat van South Carolina zou ook mooi moeten zijn!) Topsail heeft ook volgers – Southern Dwelling noemt het “Mayberry aan zee.” Het is alsof de lucht (ik bedoel de zee?) de limiet is als het gaat om het vinden van een plek om onze stijl te creëren!

Voorlopig heb ik slechts een tiental Zillow-waarschuwingen ingesteld totdat ik ‘die ene’ tegenkom. We gebruiken de zomer om verschillende strandsteden te verkennen, de sfeer op te snuiven en te kijken waar onze familie een klein stukje strand wil bezitten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here